Суха суміш для приготування айсингу. Має ванільний смак, білого кольору.
Готова королівська глазур дозволяє розв'язати проблему нестачі часу і прискорити процес приготування десерту. За допомогою такої глазурі можна творити справжні дива, створюючи шедеври кулінарного мистецтва.
Інструкція: Для консистенції рідкої глазури на 100 г суміші додайте 6-7 чайних ложок води, для контурної глазури – 3-4 чайних ложки води та ретельно перемішайте за допомогою міксера або вручну (1 чайна ложка = 5 г). Готову глазур зберігати в холодильнику при t +2+4*C дві доби.
Склад: пудра цукрова, крохмаль кукурудзяний, яєчний альбумін, мальтодекстрин, харчовий барвник (Е171), ароматизатор ваніль.
Поживна цінність на 100 г продукту:
білки- 1,46 г, жири - 0,0 г, вуглеводи- 98,0 г
Енергетична цінність на 100 г продукту: 398 ккал
Зберігати при: 20*C-25*C
Термін споживання : 12 місяців