Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус

Напівфабрикати

Артикул: E1994P
Виробник: Италия
Категорія: Напівфабрикати
Печенье брауни, какао Dorsogna Dolciaria, 700 г Готовые к применению мини печеньки насыщенного темного цвета. Имеют вкус, цвет и аромат популярного во всем мире десерта Брауни, кубики размером около 6-7 мм. Печенье брауни какао можно использовать для декора, а также для добавления внутрь кондитерского изделия. Вес – 700 г
В наявності
322 грн.
Артикул: ЦБ-2180
Виробник: Wow Cacao, Україна
Категорія: Порошок какао
Шоколад для напоїв, який можна готувати як холодним, так і гарячим. Преміальність напою підкреслюється вмістом натуральних зерен Мадагаскарської ванілі Бурбон та додаванням корисного соняшникового лецитину для досягнення відмінної розчинності навіть при холодному приготуванні.
В наявності
155 грн.
Артикул: AQ49UA
Категорія: Чорний
Натуральний шоколад у малих краплях (дропси). Жорсткий какао 46% мінімум. Склад: цукор, какао-маса, олія какао, лецитин, ванілін, може містити молоко у незначній кількості. Використовується для начинки та декорування кексів, печива, цукерок, тістечок, морозива.
В наявності
238 грн.
Артикул: AQ49UA/100
Категорія: Чорний
Стійкий до високих температур натуральний шоколад у маленьких краплинах (дропси). Вміст твердого какао мінімум 46%. Використовується для начинки і декорування кексів, печива, тістечок
В наявності
24 грн.
Артикул: TB-55-8-356/100
Виробник: Callebaut, Бельгія
Категорія: Чорний
Шоколадні палички термостабільні 8 см, із темного шоколаду з вмістом 44% какао. Готова начинка для круасанів
В наявності
421 грн.
Артикул: TB-55-8-356/100
Виробник: Callebaut, Бельгия
Категорія: Чорний
Шоколадні палички термостабільні 8 см, із темного шоколаду з вмістом 44% какао. Готова начинка для круасанів
В наявності
29 грн.
Артикул: 1955
Категорія: Напівфабрикати
Средство для равномерного нанесения растительного масла на кондитерские формы, коврики.
Під замовлення
285 грн.
Артикул: SR250/200
Виробник: Dulcistar, Италия
Категорія: Начинки та пасти
Крем фисташковый на жировой основе. С содержанием натуральной фисташки не менее 10%
В наявності
65 грн.
Артикул: 1030/12
Категорія: Какао-продукти
Полый шарик без дна, в который вы можете загрузить любую начинку, даже жидкую. Ёмкости выполнены из черного шоколада 56%. Диаметр сферы - 2,5 см. Возможен заказ от 12 шт.
В наявності
48 грн.
Артикул: 1031/12
Категорія: Какао-продукти
Полый шарик без дна, в который вы можете загрузить любую начинку, даже жидкую. Ёмкости выполнены из молочного шоколада 33%. Диаметр сферы - 2,5 см. Возможен заказ от 10 шт.
В наявності
48 грн.
Артикул: 946200
Виробник: Индонезия
Категорія: Напівфабрикати
Кокосовое молоко 99,7% в жестяной банке с ушком stay-on tab для вскрытия без консервного ножа
В наявності
85 грн.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.