Альбумін EWPHW3 порошок яєчного білка, Parmovo, Італія, фасування 100 г
Опис: натуральний яєчний білок, який було отримано з перевіреного яйця курки після руйнування шкарлупи, вилучення жовтка, цукру, висушування та пастеризації. Придатний для приготування їжі. Утворює хорошу піну. Має вигляд пудри кремово-білого кольору з типовим яєчним запахом та природнім білковим смаком
Як використовувати: щоб отримати приблизно 800 г рідини яєчного білка (еквівалент 25 яєць) потрібно розвести 100 г альбуміну в 700 г води. Для професійного використання.
Інгредієнти: 100% білок з яйця курки. Без ГМО.
Пакування: пластиковий пакет, запайка
Транспортування: температура навколишнього середовища Зберігання: сухе місце при кімнатній температурі Термін зберігання: 48 місяців після дати виробництва при правильному зберіганні