Адреса: Україна, Дніпро
Мобільний: (067) 255-57-98 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-17 (інтернет-магазин)
Мобільний: (063) 875-42-19 (інтернет-магазин)
Мобільний: (050) 980-49-41 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (067) 255-57-10 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Мобільний: (093) 299-81-75 (магазин у Дніпрі на пр. Поля, 66)
Email: tricolad@ukr.net
Українська Укр
Російська Рус

Цукрозамінники

Артикул: 10106
Виробник: Beneo, Германия
Категорія: Цукрозамінники
Изомальт Beneo, Германия. Сахарозаменитель. Без глютена. Используется для приготовления карамели.
В наявності
360 грн.
Артикул: 10106/100
Виробник: Beneo, Германия
Категорія: Цукрозамінники
Изомальт Beneo, Германия, 100 г. Сахарозаменитель. Без глютена. Используется для приготовления карамели
В наявності
39 грн.
Артикул: 7020410/100
Виробник: Италия
Категорія: Цукрозамінники
Порошкообразная декстроза с хорошей стабильностью и ферментацией. Используется при изготовлении десертов, хлебобулочных изделий, мороженого
В наявності
18 грн.
Артикул: 821900
Виробник: Україна
Категорія: Цукрозамінники
Порошкообразная декстроза с хорошей стабильностью и ферментацией. Используется при изготовлении десертов, хлебобулочных изделий, мороженого
В наявності
79 грн.
Артикул: 7020410
Виробник: Италия
Категорія: Цукрозамінники
Порошкообразная декстроза с хорошей стабильностью и ферментацией. Используется при изготовлении десертов, хлебобулочных изделий, мороженого
В наявності
135 грн.
Артикул: ЦБ-1035
Виробник: Индонезия
Категорія: Цукрозамінники
Цукор з соку кокосової пальми має приємний смак, схожий на смак карамелі, часто за смаковими якостями його порівнюють з коричневим цукром. Країна походження - Індонезія.
В наявності
351 грн.
Артикул: 576024
Виробник: Бельгия
Категорія: Цукрозамінники
Zusto - це замінник цукру з низькою калорійністю, ідентичними з цукром смаком та властивостями та високим вмістом клітковини.
В наявності
154 грн.
Артикул: ЦБ-1036
Виробник: Индонезия
Категорія: Цукрозамінники
Цукор з соку кокосової пальми має приємний смак, схожий на смак карамелі, часто за смаковими якостями його порівнюють з коричневим цукром. Країна походження - Індонезія.
В наявності
105 грн.
Артикул: ЦБ-1035/500
Виробник: Индонезия
Категорія: Цукрозамінники
Цукор з соку кокосової пальми має приємний смак, схожий на смак карамелі, часто за смаковими якостями його порівнюють з коричневим цукром. Країна походження - Індонезія.
В наявності
196 грн.
Артикул: 104750/100
Категорія: Цукрозамінники
Альтернатива сахару на основе эритритола. Его применяют в кондитерской промышленности в качестве подсластителя, загустителя. усилителя вкуса, его добавляют в жевательные резинки, низкокалорийные напитки. Им можно заменить сахар в выпечке.
В наявності
26 грн.
Артикул: 882300/250
Категорія: Цукрозамінники
Важно: кокосовый сахар (продукт 100% органический) – не идентичен тростниковому, так как в процессе производства последнего традиционно применяется гашеная известь.
В наявності
91 грн.
Артикул: 710228
Виробник: Solosvit, Украина
Категорія: Цукрозамінники
Альтернатива сахару, мальтитолу, стевии. Не вызывает побочных эффектов и не влияет на гликемический индекс (не повышает сахар в крови)
В наявності
203 грн.
Артикул: I50ISO
Виробник: ЗИА,ООО
Категорія: Цукрозамінники
Изомальт в гранулах белого цвета. Используется в отделке тортов, пирожных и различных десертов. Такие украшения как драгоценные камни, мозаики сделаны из изомальт YERO colors сделают ваш десерт роскошный. Он также может быть использован для создания скульптур, или с использованием пресс-форм. Современные кондитеры используют его для создания художественных десертов.
В наявності
59 грн.
Артикул: 8317
Категорія: Цукрозамінники
Специальный сахар для изготовления различных видов кондитерского декора (фантазийных абстракций различной сложности, застывших цветов, спиралей и лент с эффектом слюды, мозаик, глянца кондитерского, сладкого стекла и мн.др.) Смотри фото внутри...
В наявності
385 грн.
Артикул: 8317/100
Категорія: Цукрозамінники
Специальный сахар для изготовления различных видов кондитерского декора (фантазийных абстракций различной сложности, застывших цветов, спиралей и лент с эффектом слюды, мозаик, глянца кондитерского, сладкого стекла и мн.др.) Смотри фото внутри...
В наявності
44 грн.
Артикул: 00100810
Виробник: Sosa, Испания
Категорія: Цукрозамінники
Порошок мальтитолу 100%, отриманий з мальтози з крохмалю.
В наявності
912 грн.
Артикул: 00100620/500
Виробник: Sosa, Испания
Категорія: Цукрозамінники
100% порошок мальтодекстрину, отриманий з кукурудзи.
В наявності
255 грн.
Артикул: 24129
Виробник: Modecor, Италия
Категорія: Цукрозамінники
Изомальт Е953, Modecor, Италия. Сахарозаменитель. Без глютена. Используется для приготовления карамели
В наявності
508 грн.
Артикул: 7621603/100
Виробник: Италия
Категорія: Цукрозамінники
Изомальт Е953 Isodeco. Без глютена. Используется для приготовления карамели
В наявності
35 грн.
Артикул: 24129/100
Виробник: Modecor, Италия
Категорія: Цукрозамінники
Изомальт Е953, Modecor, Италия. Сахарозаменитель. Без глютена. Используется для приготовления карамели
В наявності
56 грн.

Інтернет магазин Триколад

товари для кондитерів по всій Україні

Компанія "Триколад" пропонує різні товари для кондитерів (інгредієнти, інвентар, паковання), проводить навчальні майстер-класи для фахівців і аматорів. Основний напрямок діяльності - гуртово - роздрібна торгівля інгредієнтами для виробництва шоколадних цукерок і різних десертів на основі какао-продуктів. Для гуртових покупців, ресторанів і кафе, мереж магазинів діють знижки та партнерські програми.


В інтернет-магазині для кондитерів "Тріколад" можна купити найнеобхідніші інгредієнти та інвентар: Кондитерські харчові барвники, гелеві барвники та сухі, водо та жиророзчинні, набори гелевих барвників Все для приготування популярних макаронс: мигдальне борошно, пластівці мигдальні, пергамент, килимки тефлонові та силіконові, наконечники та мішки кондитерські. Мастику, марципан та айсинг.

Какао-продукти (какао-порошок, тертий какао, олія какао, боби, шоколад кондитерський, кондитерські маси на основі шоколаду). Агар-агар, пектин, желатин, розпушувачі, ароматизатори. Декори для кондитерських виробів: цукрові та шоколадні посипання, квіти ручної роботи. Різноманітний інвентар: катери, вирубки, молди, лопатки, насадки, качалки, мати, моделюючий інструмент. Заморожені фрукти та ягоди. Силіконові та металеві форми для випікання. Картонну та пластикову упаковку.