Декор шоколадний Barbara Decor - це красивий і незвичайний декор, який зробить будь-який десерт справжнім витвором мистецтва. Вони не втрачають своєї форми і не плавляться при звичайній кімнатній температурі.
Декор шоколадний - використовують як самостійне ласощі. А також такі вироби підійдуть в якості незвичайного декору для тістечок, муссових десертів, тортів, кексів, мафінів, морозива і молочних коктейлів
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми із силікону. Силіконовий молд використовується для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом, шоколадною глазурью або карамеллю, який надасть необходну форму с чітким и точним рельефом , бездоганним малюнком.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Круглі хрусткі кульки з екструдованого рису, вкриті шоколадом і кандурин.
Основні переваги продукції
Посипання повністю їстівна.
Приємний смак.
Можна прикрасити будь-який десерт.
Така упаковка допомагає вирішити питання як: "будь-що упакувати вироблений товар?"
Коробочка дуже зручна для харчових продуктів. Таку упаковку використовують для тістечок, шоколадних виробів та інших десертів.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Силіконові молди - це гнучкі об'ємні форми з силікону. Використовуються для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю. Молд додасть необхідну форму з чітким і точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Форма силіконова - прямокутний планшет з осередками, призначений для приготування цукерок. Форма підходить для роботи з желе, карамеллю, шоколадом та іншими кондитерськими сумішами.
Виготовлена форма з харчового силікону, який не має сторонніх запахів, не взаємодіє з десертом і не впливає на смакові якості виробу. Застосовується така форма для запікання і заморожування десертів. Форма витримує температурний режим від - 60 C до + 260 C. Готові вироби легко відокремлюються від форми без зайвих зусиль.
Силіконові молди це гнучкі об'ємні форми з силікону.
Силіконовий молд використовується для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом або карамеллю, яка додасть необхідну форму з чітким та точним рельєфом, бездоганним малюнком.
Рубіновий шоколад Crispearls ™ поєднує в собі рубіновий шоколад Callebaut з хрусткою серцевиною підсмаженого печива. Основні переваги продукції: посипання повністю їстівне. Приємний смак. Можна прикрасити будь - який десерт.