Професійний кондитерський чорний шоколад у дрібних (до 10 мм) дропсах.
Склад: какао олія, какао терте, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор, цукор.
Вміст какао продуктів щонайменше 58%.
Професійний кондитерський молочний шоколад у дрібних (до 10 мм) дропсах.
Склад: цукор, какао масло, сухе молоко, сироватковий порошок, какао терте, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор.
Вміст какао продуктів 30%.
Професійний кондитерський білий шоколад в дрібних (до 10 мм) калетах.
Склад: какао масло, сухе молоко, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор, цукор.
Вміст какао продуктів не менше 29%.
Професійний кондитерський чорний шоколад у дрібних (до 10 мм) дропсах.
Склад: какао олія, какао терте, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор, цукор.
Вміст какао продуктів щонайменше 58%.
Професійний кондитерський молочний шоколад у дрібних (до 10 мм) дропсах.
Склад: цукор, какао масло, сухе молоко, сироватковий порошок, какао терте, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор.
Вміст какао продуктів 30%.
Професійний кондитерський білий шоколад в дрібних (до 10 мм) калетах.
Склад: какао масло, сухе молоко, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор, цукор.
Вміст какао продуктів не менше 29%.
Професійний кондитерський молочний шоколад у дрібних (до 10 мм) дропсах.
Склад: цукор, какао масло, сухе молоко, сироватковий порошок, какао терте, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор.
Вміст какао продуктів 30%.
Професійний кондитерський чорний шоколад у дрібних (до 10 мм) дропсах.
Склад: какао олія, какао терте, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор, цукор.
Вміст какао продуктів щонайменше 58%.
Професійний кондитерський білий шоколад в дрібних (до 10 мм) калетах.
Склад: какао масло, сухе молоко, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор, цукор.
Вміст какао продуктів не менше 29%.
Ванільний цукор, Dr.Oetker, 1 кг
Дрібнозерниста структура уможливлює використання як для додавання в тісто, так і для посипання готових виробів.
Широко використовується у кондитерському виробництві.
Країна виробництва Румунія.
Ванільний цукор з ваніллю "Бурбон", Dr.Oetker, 8 г
Ванільний цукор з ваніллю "Бурбон" – це суміш цукру та мелених стручків ванілі. Продукт виготовлено саме на натуральній основі.
Призначений ванільний цукор для виготовлення солодкої випічки: бісквіти, маффіни, капкейки, кекси, тістечка. Для ароматизації кремів, мусів, молочних десертів, морозива.
Термін зберігання продукту – 24 місяці у сухому місці.
Ванільний цукор, Dr. Oetker, 8 г
Дрібнозерниста структура уможливлює використання як для додавання в тісто, так і для посипання готових виробів.
1 пакетик розрахований рівно на 500г тіста (чітке дозування).
Містить рецепти випічки на звороті.
Країна виробництва Румунія.